Nepenthe:
 
Først beskrevet i Homers Odyssé, som en egyptisk urtedrik så kraftfuld,
at den lindrer alle sorger og bekymringer.
 

Nepenthe Film, grundlagt af Nina Lyng og Eva Juel Hammerich i 2005, er et dansk kreativt filmproduktionsselskab, der udvikler og producerer film. Nepenthe Film fokuserer hovedsageligt på spillefilm, men udvikler ligeledes kortfilm, tv-koncepter og drama produktioner.

Vi har fokus på det individuelle talent og vi udvikler og producerer i tæt samarbejde som en integreret del af det kreative team. Vi arbejder med etablerede navne, men lægger ligeledes stor vægt på at udvikle nye spændende talenter.

Det er vores ansvar at være medvirkende til at inspirere de nye generationer såvel som etablerede talenter inden for vores felt og branche. Vi skal skabe et nyt sprog og en ny fortælleteknik og ikke blot genskabe gamle former. Vi skal være trendsættende og ikke blot trendfortolkende. I samme åndedrag skal nævnes, at vi på ingen måde ønsker at sætte begrænsninger for hvilke projekter, vi indlader os på.

Vores virke og virkelyst skal være under indflydelse af en innovativ ånd. En ånd der virker nærende på vores inspiration og samtidig udfordrer vores intellekt. Vi skal på ingen måde nødvendigvis være hverken traditionelle eller konventionelle.

Og vi skal have det sjovt…

Nina Lyng er uddannet Producer på Den Danske Filmskole.  Nina har siden 1995 arbejdet på utallige danske spillefilm og senest som Producer og Line Producer på Nepenthe Films egne produktioner.

Kontakt: nina@nepenthefilm.com / +45 2215  8761 /  imdb

 

 

Eva Juel Hammerich er uddannet på the American Film Institute (AFI) i LA.  Eva har en bred vifte af internationale samarbejder og produktioner bag sig efter flere år som personlig assistent for den nu afdøde skuespiller Richard Harris.

Kontakt: eva@nepenthefilm.com / +45 2062  6146 / imdb